Presentasjon

Hamar Soul Children ønsker nye medlemmer velkommen!

HAMAR SOUL CHILDREN hadde sin aller første øvelse i august 2013, og hadde i februar 2022 ca. 25 medlemmer. Hvis flere ønsker å være med, er det bare å møte opp på øvelsene.

FOR HVEM? Gutter og jenter i 5.-10. klasse, som liker å synge og danse til pop-, rock-, R&B-, soul- og gospelmusikk

NÅR? Annenhver fredag (partallsuker) kl. 18.00-19.45

HVOR? I Brukshuset Hamar, Stormyrvegen 11

HVA KOSTER DET? Prisen for å være med i Hamar Soul Children er kr 300,- per semester (kr 600 i året). I tillegg kommer turer og festivaler, om man ønsker å være med på det.

Vi legger vekt på vennskap og tilhørighet! Koret har en kristen profil.

Koret er tilknyttet NLM Hamarkirken, og er innmeldt i Acta - Barn og Unge i Normisjon og Misjonssambandet Ung.Soul Children-konseptet

I mars 2001 startet Ragnhild Hiis Ånestad et barne - og tenåringskor som heter Oslo Soul Children (OSC). Dette er et kor for sangere i alderen 10 - 16 år, som synger musikk i stilartene gospel, rock, pop, soul og R`n B. Etterhvert utviklet dette seg til et korkonsept, som resulterte i en stor korbevegelse som nå har ca 200 lokale kor i Norge, samt ca 100 kor i utlandet. Etter hvert fikk Oslo Soul Children tett tilknytning til Acta - Barn og Unge i Normisjon, region Øst, og enda seinere har dette blitt et satsingsområde for Acta og Fribu – Frikirkens Barn og Unge.

Visjonen til Soul Children er "å vinne og bevare unge for evangeliet gjennom sang og musikk de kjenner seg igjen i"!ą
Marte Vikanes Sameien,
9. aug. 2021, 01:53
Comments