Presentasjon

Hamar Soul Children ønsker nye medlemmer velkommen!

HAMAR SOUL CHILDREN hadde sin aller første øvelse i august 2013, og hadde i januar 2023 ca. 32 medlemmer. Hvis flere ønsker å være med, er det bare å møte opp på øvelsene.

FOR HVEM? Gutter og jenter i 5.-10. klasse (eller eldre), som liker å synge og danse til pop-, rock-, R&B-, soul- og gospelmusikk

NÅR? Annenhver fredag (partallsuker) kl. 18.00-19.45

HVOR? I Brukshuset Hamar, Stormyrvegen 11

HVA KOSTER DET? Prisen for å være med i Hamar Soul Children er kr 300,- per semester (kr 600,- i året). I tillegg kommer turer og festivaler, om man ønsker å være med på det. Hvis økonomien er en utfordring, så si ifra, så hjelper vi til!

HAMAR SOUL TEENS er de i koret som går i 8. klasse og oppover. De gjør innimellom sine egne ting. Det koster ikke noe ekstra.

Vi legger vekt på vennskap og tilhørighet! Koret har en kristen profil.

Koret er tilknyttet NLM Hamarkirken, og er innmeldt i Acta - Barn og Unge i Normisjon og Misjonssambandet Ung.Soul Children-konseptet

I mars 2001 startet Ragnhild Hiis Ånestad et barne - og tenåringskor som heter Oslo Soul Children (OSC). Dette er et kor for sangere i alderen 10 - 16 år, som synger musikk i stilartene gospel, rock, pop, soul og R`n B. Etterhvert utviklet dette seg til et korkonsept, som resulterte i en stor korbevegelse. Nå er det ca. 150 lokale kor i Norge, i tillegg til like mange kor i andre land. Soul Children-bevegelsen er tilknytning Acta - Barn og Unge i Normisjon, region Øst, og Fribu – Frikirkens Barn og Unge. 

Visjonen til Soul Children er "å vinne og bevare unge for evangeliet gjennom sang og musikk de kjenner seg igjen i"!


Hamar Soul Children desember 2022: 

Hamar Soul Children juni 2022:

ą
Marte Vikanes Sameien,
9. aug. 2021, 01:53
Comments